Välkommen till Värkverkstan

Massage Söderköping

Välgörande massage

Varmt välkommen till oss på Värkverkstan när du i närheten av Söderköping är i behov av en massage. När du bokar in en massagebehandling hos oss ligger vårt fokus på att leverera en behaglig och välgörande massage. För att du ska bli helt nöjd ser vi till att i så stor utsträckning som möjligt anpassa massagen efter de önskemål och behov som just du har.

Vår salong ligger i Vikbolandet, givetvis finns vi även tillgängliga för Söderköping och övriga närliggande städer. Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor och funderingar eller önskar boka in en massage.

Massage Söderköping

VI GER DIG

Vi tror på en hälsosam livsstil med en fin balans mellan träning, kost och återhämtning. Därmed erbjuder vi välgörande behandlingar, däribland massage, och ett väl utrustat gym.

Vi lägger ner mycket tid och resurser på att göra alla kunder så nöjda som det går. Därför är vi alltid flexibla i vårt arbete och strävar efter att hitta den bästa lösningen för respektive kund.

Massage Söderköping

Klassisk massage används för att lindra dina besvär i muskler och leder samt mjuka upp kroppen. Det kan också vara effektivt vid träningsvärk. Massage är även den perfekta behandlingen för dig som eftersträvar avslappning och lugn, då den bidrar till lugnande effekter för både kropp och själ. Befinner du dig i Söderköping eller dess omnejd är varmt välkommen på massage hos oss.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Bygdevägen 3, 610 24 Vikbolandet

Maila oss

Ring oss

0709-106351