Välkommen till Värkverkstan

Fotvård Vikbolandet

Välgörande fotvård

Varmt välkommen till oss på Värkverkstan i Vikbolandet när du och dina fötter är i behov av fotvård. När du bokar in fotvård hos oss ligger vårt fokus på att leverera en behaglig och välgörande behandling. För att du ska bli helt nöjd ser vi till att i så stor utsträckning som möjligt anpassa fotvården efter de önskemål och behov som just du har.

Vår salong ligger i Vikbolandet, givetvis finns vi även tillgängliga för hela dess omnejd. Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor och funderingar eller önskar boka in en fotvård.

Fotvård Vikbolandet

VI GER DIG

Vi tror på en hälsosam livsstil med en fin balans mellan träning, kost och återhämtning. Därmed erbjuder vi välgörande behandlingar, däribland fotvård, och ett väl utrustat gym.

Vi lägger ner mycket tid och resurser på att göra alla kunder så nöjda som det går. Därför är vi alltid flexibla i vårt arbete och strävar efter att hitta den bästa lösningen för respektive kund.

Fotvård Vikbolandet

I behov av fotvård? Hos oss kan vi erbjuda fotvård av allra högsta kvalitet. Vi ser till att mjuka upp hud och naglar med fotbad. För att senare anpassa vården efter kundens behov. Behandlingarna kan därför skilja sig åt från person till person, för alla har olika fötter. Du är varmt välkommen på fotvård hos oss på Fagertorpet 2 i Vikbolandet.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Bygdevägen 3, 610 24 Vikbolandet

Maila oss

Ring oss

0709-106351