Välkommen till Värkverkstan

Gym Vikbolandet

Träna på gym

Varmt välkommen till oss på Värkverkstan i Vikbolandet när du vill träna på gym. Hos oss hittar du ett välutrustat gym som passar alla, oavsett ambitioner och träningsnivå. Meddela oss gärna ifall du några specifika önskemål, så ska vi försöka leva upp till dem så gott vi kan.

Gymmet ligger i Vikbolandet, givetvis finns vi även tillgängliga för hela dess omnejd. Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor och funderingar eller önskar teckna ett gymmedlemskap.

Gym Vikbolandet

VI GER DIG

Vi tror på en hälsosam livsstil med en fin balans mellan träning, kost och återhämtning. Därmed erbjuder vi välgörande behandlingar och ett väl utrustat gym till våra kunder.

Vi lägger ner mycket tid och resurser på att göra alla kunder så nöjda som det går. Därför är vi alltid flexibla i vårt arbete och strävar efter att hitta den bästa lösningen för respektive kund.

Gym Vikbolandet

Vårt gym finns tillgängligt för samtliga medlemmar. Här hittar du ett stort utbud av redskap och maskiner som passar alla träningsnivåer. Du kan enkelt hitta redskapen du behöver i din träning och anpassa dem utifrån din träningsplan. Du är varmt välkommen till vårt gym på Fagertorpet 2 i Vikbolandet.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Bygdevägen 3, 610 24 Vikbolandet

Maila oss

Ring oss

0709-106351